Tjen penge på en hjemmeside – Introduktion

Jeg er glad for at du nu vil igang med at tjene penge på en hjemmeside – og du skal ikke synes at det er taberagtigt, eller nørder som gør det. Alle slags mennesker vil, kan & gør det – og nu kan du også gøre det, hvis du læser denne guide godt igennem. Guiden her består af en del artikler, som du skal læse fra en ende af.

Du vil komme til at læse om forskellige begreber, det at få besøgende til din hjemmeside, det at få en god konvertering, og selve delen med at tjene penge på den.

Mange folk går ind i dette projekt i håbet om at de kan blive millionære på det – men det kan man ikke. Man kan tjene gode penge på det, og hvis man arbejder med det i flere år som en slags hobby et par timer om dagen, så kan man meget vel komme til at leve af det. Men det kræver hårdt arbejde, og du vil ikke komme til at se flere tusinde kroner ryger ind på din konto de første par måneder. Men når du har arbejdet med din side i over 3-4-5 måneder, så er det der det begynder at blive sjovt – og du kan på det tidspunkt nyde at tjene penge uden at lave noget. Så vær klar over at der kræver arbejde, mere arbejde, og endnu mere arbejde.

For at motivere dig yderligere inden vi går igang, så vil jeg gerne give dig nogle eksempler på nogle som lever af det. Jeg vil tage eksempel i Dennis Kjærgaard. Han er en mand sidst i 30′erne, og han lever faktisk af nettet.

Når man nævner det at ‘han lever af nettet’, så kan man godt forbinde det med at man ikke laver noget. Men jeg kan forsikre jer om at (uden specielt kendskab til ham) han ikke kommer let til pengene, og at han helt sikkert bruger flere timer om dagen på sine hjemmeside og projekter. Der er meget arbejde i at holde en hjemmeside aktiv, og kreere en god passiv indkomst på den.

For at tjene penge på den skal du skrive gode artikler til den, lave god intern linkbuilding, lave god ekstern linkbuilding, relevante annoncer i form af Adsense &/eller Affiliate – og mange andre ting. Men fortvivl ikke – det skal vi nok komme ind på – alt sammen. Tag det fra en ende af, og smut allerede nu videre til den næste artikel hvor det hele starter.

Din opgave inden næste trin:
Du skal gøre det klart inde i det hoved at du ikke kommer let til pengene – men hvis du følger denne guide, og spørger på forums som eksempelvis Amino, når du har nogle spørgsmål, så skal det nok lykkedes for dig.

Næste trin: Tjen penge på en hjemmeside – husk forarbejdet 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *