Tjen penge på facebook

.. Og det er faktisk ikke så svært, som du tror.
Hvis du opretter en facebook-side, og den får ”likes”, kan du simpelt tjene penge.

Jeg har selv haft et par facebook sider med tilsammen lidt over 20.000 likes, og jeg kan sagtens tjene et par hundrede kroner ekstra om måneden.

Det eneste du skal gøre er som sagt at oprettet en facebook side, med et interessant emne. Det kan være en Joke, en person, en hjemmeside – ja, bare en facebook side som du tror at folk vil synes godt om.
Når der først begynder at komme et par hundrede likes begynder der også af sig selv at komme likes. Det går der fordi hvis du synes godt om en side, kan dine venner også se det – og dermed spredes din side på facebook.

Men det sværeste er at nå op og få de gyldne 100-200 ”likes”. Du kan skrive et opslag på din væg, hvor du spørger om der er nogle af dine venner som har en side med over et par tusinde likes. Så kan din ven dele din side på hans, og dermed kan du let få 0-20 likes på et opslag på din vens facebook side.
Udover det kan du selvfølgelig også reklamere for den på din væg, eller i offentlige forums.
Så der er en del måde man kan få likes på, det er bare om at orke det.
Fordi det kan føles kedeligt de første par uger, hvor man kun får en eller 2 likes om dagen. Men efter det, så kan du begynde at nyde af sidens faciliteter.

Nu har du en side – hvad nu?
Pengene kommer ikke bare til dig, selvom du har en side med mange likes – du skal nemlig huske at placere nogle reklamer på din side.
Nej du skal ikke placere google reklamer, eller andre dumme reklamer på din facebook side – for de fleste af dem er ulovlige at bruge på facebook.
Derfor skal du enten tilmelde dig www.buzzamedia.com.

De 2 sider giver dig muligheden for at lave ”opslag” på din facebook side. I opslaget kommer der automatisk en video op, som du får mellem 20-53 øre for hver person der ser den.

Enkelt ikke? Nu er det bare med at komme igang!
Hvis du har spørgsmål, må du meget gerne skrive en kommentar til artiklen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *