Tjen penge på facebook – guide

Rigtig mange millioner af mennesker har oprettet sig på facebook, og bruger det flere gange dagligt. Bare her i Danmark er hver anden person på facebook, og det er man typisk flere gange om dagen. Det skal du udnytte, og derfor kommer jeg her med et par tips til hvordan du kan komme til at tjene penge på facebook.

Det at tjene penge på facebook er ikke langtidsholdbart, og jeg anbefaler klart at man starter en hjemmeside som man kan tjene penge på. Men hvis det er sådan at man bare vil have nogle penge her og nu, og ikke tænker langt ud i fremtiden, så er facebook fantastisk.

Tjen penge på facebook annoncer

Vi springer lige ud i det, og vi starter sågar med den sværeste og mest risikable metode. Men hvis man gør det rigtigt, så kan man ende ud med rigtig mange penge.

Det er nemlig muligt at tjene penge på facebook annoncer (dem som er ude i højre side på ens facebook – se billedet), og det er muligt at tjene mange penge på det. Du behøves ikke nogen hjemmeside, eller noget produkt – du kan nemlig reklamere for andres reklamer.

For at oprette en annonce går du ind på www.facebook.com business, og så skal du tilføje et fint billede og noget tekst som tiltrækker folk. Det vil jeg ikke bruge tid på, da der er mange andre der ved meget mere om det, end mig.

I stedet vil jeg gå direkte til klimaks: Du skal have noget at reklamere for, og det får du hos Partner-Ads. Partner-Ads er et affiliate/partner-program, der har en masse hjemmesider du kan reklamere for. Nogle produkter får du eksempelvis 50 kroner for at sælge, og så er det blot at finde et billede af det produkt, skrive en god tekst til annoncen, og så derefter oprette annoncen.

Så kan du hurtigt se om du får overskud, og hvis du gør det er det blot at skyde nogle flere penge i det. Hvis du ikke får overskud skal du måske overveje din strategi, læse mere op på det, eller prøve med et andet produkt som er nemmere at sælge i den målgruppe du sælger i.

Det du skal gøre nu:

Tjen penge på facebook applikationer

Dette er den metode som du uden tvivl kan tjene rigtig mange på, men dog kræver det også noget teknisk viden. Det kræver nemlig at man kan finde ud af at programmere, da applikationer skal programmeres.

Du har da helt sikkert set applikationer som ”hvor mange gange kan du klikke på 30 sekunder”, ”hvem er du fra Paradise Hotel”, eller ”test din viden omkring Danmark”. Du synes helt sikkert selv de er irriterende fordi at de ‘ødelægger’ din facebook startside, men du kan tjene mange penge på det.

Jeg vil ikke stå og spille professor om hvordan man gør, da jeg ikke selv har prøvet denne metode før. Jeg har blot set mange af mine venner som har brugt den, og de har tjent adskillige tusinde kroner på det. Dog skal det også siges at de har brugt meget lang tid på det, men når man har lært det bliver det formentligt meget nemmere at tjene penge på det.

Denne  metode er fuldstændig gratis, og dermed er der også mange der prøver den. Dog er der mange som ikke kommer til at tjene så mange penge på det, men hvis du hænger i (også når det ser sort ud), så skal det nok lykkedes for dig.

Det du skal gøre nu:

  • Oprette dig en bruger på Partner-Ads (det er dem der har reklamerne der skal i applikationen)
  • Søge mere på google omkring dette. Når du så føler dig klar, er det bare at kaste dig ud i det

Tjen penge på facebook sider

Dette er nok den nemmeste metode, men dermed også den metode som flest vælger. Det er en metode som nærmest alle kan finde ud af, og man behøves ikke en særlig teknisk viden. Dog kræver det lidt held, men hvis man virkelig prøver burde det være muligt at tjene en del penge på facebook sider

Det foregår på den måde at du opretter en facebook side, inviterer dine venner til siden, som så inviterer deres venner, og dermed bliver der skabt en bølge. Det kan være at der er mange tusinder der lige pludseligt synes godt om din side, og det er der hvor det begynder at blive sjovt.

Så skal du nemlig til at dele reklamer, og der har jeg bedst erfaring med Partner-Ads. De har flest annoncer som tillader (!) facebook, og dermed også et meget godt udvalg.

Du skal nu gøre følgende:

  • Oprette dig hos Partner-Ads (det er dem som har reklamerne)
  • Læse mere omkring dette på Google, eller blot springe direkte ud i det. Det kræver ikke særlig meget, og dermed noget som du og alle andre kan finde ud af.

Det var mine tre bedste råd til at tjene penge på facebook. God fornøjelse, og held og lykke med det!

  • Det er altid dit ansvar og tjekke om en Annoncør tillader reklame på Facebook eller Google. Men der findes stadig nogle
  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *