Tjen penge på en gratis blog – trin for trin guide

Vidste du at du kan komme igang med en blog meget hurtigt, og at du kan gøre det 100 % gratis?

På tjenpengeonlineguide.dk skriver vi normalt kun om det at tjene penge på hjemmesider, man vi har senere hen fundet ud af at der også er nogle som vil tjene penge på en blog. Det er heller ikke nogen dårlig ide, og hvis du har noget godt at byde ind med, kan der være mange penge at hente.

Tjen penge på en gratis blog

I Danmark er der mange tusinde aktive blogge og for at du skal tjene penge på den skal du have noget specielt at byde ind med. Du skal ikke blot fokusere på et emne der er penge i, men et emne som du kan lide at blogge om. Men jeg vil ikke til at holde en stor prædiken for hvorfor du skal vælge det ene emne frem for det andet – det er helt op til dig selv.

Tjen penge på blog med WordPress

WordPress er ikke blot til hjemmesider med eget domæne, men man kan faktisk også godt oprette en enkel blog hos dem. Det er gratis, nemt, og ikke-enkelt. Ulempen ved at vælge en WordPress blog frem for en anden blog service, er at WordPress er lidt svære at finde ud af. Men hvis du lykkedes dig at finde ud af alle funktionerne, så er det klart WordPress som er det bedste redskab til en blog.

Du kan oprette en gratis WordPress blog ved at gå ind på WordPress blog-hjemmeside – den hedder WordPress.com. I starten kan det måske godt se enkelt ud, men når du har fået oprettet en bruger bliver det lidt mere forvirrende. Men hvis du som sagt er teknisk anlagt og godt kan finde ud af det, er WordPress klart det bedste valg.

Tjen penge på en blog med Blogger

Google er gigantiske, og hvorfor nævner jeg egentligt det? Fordi Blogger-blog servicen er ejet af Google. Fordi at Blogger er ejet af Google, er det meget nemt at finde rundt i. Google er kendte for et simpelt design (men med mange funktioner), og det må man sige at de også har formået med Blogger.

Med en Blogger blog kan du ikke helt selv vælge hvordan din blog skal se ud, men du kan selvfølgelig vælge imellem nogle designs – dog ikke så mange som en WordPress blog.

Fordelene ved en Blogger blog er klart at det er meget nemmere at finde ud af, og så kan du meget nemt indsætte Google Adsense annoncer på bloggen. (Google Adsense er de reklamer du skal tjene penge på).
Du kan oprette en Blogger blog ved at gå til Bloggers hjemmeside – Blogger.com.

Tænk ikke på pengene

Nu har du forhåbentlig en gratis blog, og det er en fantastisk følelse – ikke sandt? Men problemet med en gratis blog er at du højest sandsynligt ikke tjener sælger mange penge på den, da den typisk hedder noget med www.dinblognavn.blogspot.com. Hvis domænet i stedet var www.dinblognavn.dk, så ville folk meget nemmere huske den – og Google ville elske den meget mere. Men den løsning koster penge, og den regner jeg ikke med at du vil.

Om ikke andet så kan du læse vores guide om at Tjene penge på en hjemmeside, og så beslutte om det skal være den løsning i stedet for. Hvis ikke så er dette alligevel en glimrende løsning til at få testet det af, og se om det virkelig er noget for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *