Drop hjemmesiderne – kom ud i den virkelig verden

Når sommeren er over os findes der ikke noget værre end at arbejde indenfor. Man føler sig helt sikkert som en ‘hvid nørd’, og nogle føler sig helt sikkert også usociale. Så i sommerperioderne skulle du måske droppe dine hjemmesider eller små internet jobs, og istedet finde et rigtigt job – et udendørs job.

Jeg har selv arbejdet med hjemmesider et par år efterhånden og jeg synes også at det er bedst at arbejde på sine hjemmesider om vinteren. Om vinteren er der alligevel ikke særlig meget at lave udenfor, og så er der desuden også rigtig koldt (vi er jo i danmark). Så derfor lader jeg min computer ligge om sommeren, og nyder i stedet for det gode vejr.

Du har nok også det problem som mig, at du er bange for at dine projekter vil styrte sammen, og at det som du har arbejdet på igennem hele vinter perioden bare skal forsvinde. Men hvis din hjemmesiden er relativt ny, så har den kun godt af at ‘ligge stille’. Jo ældre din hjemmeside er jo mere ‘glade’ er google også for din hjemmeside – og i bund & grund er det jo rigtig godt for din hjemmeside.
Så istedet for at se negativt på at du ikke opdaterer din hjemmeside, så smid dig istedet ud i solen og tænk på alt det hårde arbejde du har lavet de sidste 6-9 måneder – du har helt sikkert fortjent et hvil.

Er du alligevel ikke blevet overbevist om at du ikke vil lade din hjemmeside stå? Så kan du smide nogle blog indlæg på den.
Hvis du selv skal til at lave alle blog indlæggene vil det ryge op i en del timer, og derfor anbefaler jeg faktisk at du køber dem. På Denne sælger har jeg selv før brugt, og jeg er godt tilfreds med hand artikler & billige pris.

Hvis du er nærig og tænker på at alle de timer du har brugt på at få din hjemmeside op på google, for at tjene nogle penge – så gider du da helt sikkert ikke bruge dem igen, vel? Men det du skal huske er at du skal tænke fremadrettet – du vil jo i fremtiden komme til at tjene mere og mere, blot hvis du holder din hjemmeside aktiv.
Men hvis du alligevel er rigtig nærig, og at jeg endnu ikke har fået dig overtalt endnu, så kom dog igang med at skrive artikler nu. Skriv 10-20 artikler inden den varme sommerperiode kommer, og så kan du smide et indlæg ud om ugen eller 2 – uden at du skal til at skrive dem, fordi det har du jo allerede gjort.

Jeg håber du vælger at nyde solen, og ligge arbejdet på hylden. Man har tråds alt kun et liv, og nogle gange skal man forkæle sig selv.
– Der er også fremtidsudsigter til en dejlig varm dansk sommer! Så nyd dit liv, og lig arbejdet på hylden i sommerperioden. 

ANDRE ARTIKLER SOM DU HELT SIKKERT VILLE KUNNE BRUGE:
Hvad er en Cashback hjemmeside
Tjen penge på facebook hjemmesider

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *